Despre producția noastră

Compania “Euro Prime Farmaceuticals” SRL, producător de medicamente farmaceutice, a fost înființată în anul 2014. Suntem o unitate de producere proiectată, construită și echipată în conformitate cu cerințele Ghidului de Bună Practică de Fabricație ( BPF; GMP ) pentru produsele medicinale farmaceutice.

Compania este relativ tânără, dar deja se impune pe piața Republicii Moldova cu o gama variată de preparate farmaceutice de înaltă calitate.

Potențialul științific, profesional și industrial al Companiei “ Euro Prime Farmaceuticals” SRL permite producerea de soluții injectabile și externe, suspensii orale, comprimate, pulberi cu efect antibacterian, antihelmintic, coccidiostatic, tonic, rehidratant și sedative, oferind o calitate superioară a produselor și prețuri accesibile pentru consumatorii.

În prezent suntem axați pe dezvoltarea și implementarea sistemul de asigurare a calității, siguranței și eficacității, cu scopul de a garanta punerea în aplicare a cerințelor normative de reglementare în vigoare.

În anul 2016 compania noastră a ieșit învingătoare la concursul “NOTORIUM”, la categoria Farmaceutică.

CONTACTE

Pietrarilor, 8/2, mun. Chisinau